I januari 2015 ger vår familj sig ut på ett smärre Amerikaäventyr. Vi ska bo ett tag i Seattle.
Känna oss för, se om vi trivs. Kanske blir vi kvar för alltid?
Det här är vår resa.

söndag 12 april 2015

Busy bee

Det har varit lite tyst i etern här. Oavsiktligt. Vi har varit sjuka, jobbat, haft gäster och firar nu Spring Break i Honolulu. Vi har hållit oss upptagna med andra ord. Rapporter med higlights från de senaste veckornas utflykter kommer inom kort!

Det går alldeles exceptionellt bra för barnen i skolan. Sonens engelska är nu så bra att han kan åka med på utflykter och annat utan att de oroar sig för att han inte ska klara sig eller förstå vad som händer. Barnen går numera i olika grupper och de har båda växt mycket av att vara mer självständiga. De har kompisar, de leker på engelska (även med varandra) och börjar alltmer klara att göra saker utan att mamma ska hålla handen eller översätta. Äntligen!

Livet i Seattle är förvånansvärt enkelt just nu, i den bemärkelsen att jag verkligen trodde att det skulle vara svårare att flytta 750 bort. Ja, vi har fått mycket serverat och ja, det hjälper att ha ett stort företag i ryggen men den emotionella biten kan de inte gärna hjälpa till med. Men den har vi klarat bra ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar